Känsliga ämnet ( Varning för svordommar )

Hej hej,

Idag ville jag ta upp det " känsliga ämnet "


Våldtäkt:

Våldtäkt är det VÄRSTA jag vet, !! Många vet inte vad våldtäkt är. 
Det är när en man tvingar en kvinna och ha sex med honom.

Många tjejer som blivit utsatta tänker hela tiden att det är deras fel och dom vågar inte gå ut elr umgås med killar. Och den där händelsen med Linnea. Tjejen har blivit våldtagen av en sjuk snubbe och han hyllades. Varför ska han hyllas. Det är hon som drabbas inte den där idiotiska, sjuka , kåta killen!! Det är hon som inte kommer kunna umgås med sin pappa elr någon annan man/kvinna hon kommer ha svårt att skaffa sig en kille hon kommer kunna lita på. Vissa tjejer som blivit våldtagna säger det inte till NÅGON inte ens till sin mamma utan hon har det i hjärtat och är livrädd.

Vissa människor säger att när en tjej blivit våldtagen är hon en HORA ?? Men VAFAAAN?? Seriöst ??? Vad är killen da haa??? En man ?? E han COOL?? 
Fan ta er ni som tycker att en tjej är en hora bara för det och vissa säger att det är tjejens fel om hon blir utsatt.

Så om jag går runt med en Bh och en trosa och blir våldtagen är det MITT fel ??
Men en MAN / KILLE har ingen rätt att rör en KVINNA / TJEJ mot dens vilja. Tjejen ska ha samma rättighet och frihet i samhället. Hon ska inte behöva ha på sig en hängig mjukis och en tröja bara för att killarna ska hålla sig borta. Hon ska kunna ha en kort kjol elr en kort klänning UTAN att bli utsatt. !!!! Ni är sjuka på riktigt.

Det är inte bara dom som har korta klänningar eller kort kjol som blir utsatta utan det kan vara en kvinna med sjal elr en som täcker hela kroppet. Det är Männen / Killarna som är kåta, psykisk sjuka elr dom kanske inte får tillräckligt med sex där hemma.

..... fortsättning följer.

Ps. förlåt för dom fula orden :P

Lots of love//  Saara. <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0