Vad äre som händer ?

Hej hej

Det var längesen men har inte haft internet under 5 veckor ... det var verkligen tråkigt utan internet :P

Men aa vad har hänt ? Det har inte hänt så mkt faktiskt ... förutom att allt blivit upp och ner ..

Livet, familjen , vänner <3 Fan ju äldre man blir så blir allt bara värre och värre.
Jag ville alltid att bli stor och få bestäma själv men nu vet jag hur det e .. vill tilbacks till sandlådan och leka med sanden och leksakerna ...

Vill tillbacks då allt var bra och man inte hade några bekymmer. Men det kommer aldrig gå så det är bara och acceptera men hur ?

Man blir bara dum av allt det här..
Jag har förlorat en vän och jag håller på och förlora min barndomsvän ! Men allt har rasat samman...

Aja jag är sjukt hungrig och jag måste få nåt och äta ..

Sees // Sara

Boda borg

 Tjena bloggen!

Idag så åkte vi hem till Elis bästis för att träffa hennne. Sen så kom vi hem och åt mat och direkt efter så promenerade vi till stan för att jag ville köpa en pälsmössa. Vi letade lite runt och sen hittade jag en skit fin vit pälsmössa i glitter och så klart så köpte jag den.
Snart så ska vi titta på "stick it" och efter den så måste vi sova eftersom vi måste vakna tidigt imon. Imon så ska vi åka till Boda borg som ligger i karlskoga och ha det kul i några timmar. Boda borg är typ en ställa som Fångarna på fortet. Där så får vi göra samma saker som i Fångarna på fortet osv, så det ska bli gött :P .
Men ska dra nu, hejdå.

/Setare


Remember me !

Tjena bloggen!
 
Idag är jag på mycket bättre humör! Idag så ska vi åka till bio. Jag vill jätte gärna titta på Saw 3D men eli är så feg, hon vågar ej! Men jag skiter i vi ska titta på den!
Igår så åkte vi och bowlade och sen åkte vi till max och åt och när vi kom hem så åt vi igen :P. På kvällen så åkte vi och hyrde Remember me. Asso den är så jävla jävla bra, jag fattar verkligen inte varför folk tycker att den är skit dålig. Jag kan hålla med om att den har en skit dålig slut, eller kanske inte? Grejen är att den är sorglig, det är kanske därför folk inte tycker om den. Men om ni gillar filmer med sorglig slut så säger jag titta på den. HAHA hur många tycker om det ? Men i alla fall, jag tycker faktiskt att den är värd att se(så jävla dålig är den inte) ! Men nu så ska jag dra och äta frukost.

/Setare

Vilken värld vi lever i !!!!!!

Tjena bloggen!

Just nu är jag inte alls på bra humor !!! Vilken värld vi lever i ! Alla tänker bara på sig själv,vi bryr oss inte om varandra.

Jag hoppas att du läser det här! Jag trodde att du alltid skulle vara på min sida,att du alltid skulle älska mig, att det alltid skulle vara vi två! Men det verkar inte vara så,det verkar som om du har hittat någon annan som är bättre än mig,eller? Du har förändrats jävligt mycket! Vi brukade vara med varandra varje dag, men sig mig hur länge har vi inte träffats? Du sa att du vet att du har förändrats och att du ska försöka bli dig själv igen, men vad hände, har du ens försökt? Egentligen borde jag inte skriva det här för att jag ÄLSKAR DIG fortfarande! Men jag vill att du ska veta hur det känns för mig! Ska alla våra "drömmar" bara brännas upp? Vad hände med allt vi sa,allt vi skulle göra med varandra? Vill du att det ska bli slut här? Jag vet att du inte vill det, men bevisa det då!!

Jag älskar dig fortfarande så jag hoppas att det här inlägget inte förstör för vår vänskap!!!

/Setare


RSS 2.0