Kommer gå upp i vikt!

Tjena bloggen!

Vi kom hit till karlstad igår kväll.Vi satt i bussen i drygt 4 timmar och i de här 4 timmarna så åt vi bara. Asso vi åt och åt och när vi var framme så åt vi kebabrulle. Idag så åkte vi till duvan och mitticity (deras "köpcenter"). Eli köpte en kofta från bikbok och sen drog vi till donken och därefter gick vi till en resturang och åt potatisgranteng med kyckling,muffins,smoothie osv ! Asso jag tror att jag kommer gå upp i vikt minst 5 kg under veckan!
Men sen så åkte vi och hyrde två filmer som vi ska se ikväll,SNABBA CASH och LOVE HURTS wish you were here! Vi trodde att "LOVE HURTS wish you were here"  var typ drama eller något men när vi kom hem så såg jag att den är thriller/skräck hahahahahaha!
Men ska dra nu!

/Setare

 


Karlstad!

Tjena bloggen!

Idag så måste jag plugga ihjäl mig eftersom jag har no prov imorgon :( ! Asso jag orkar verkligen inte med no. Och på fredag så har vi engelska prov :/ ! Så jag måste plugga hela veckan :/ !
Men på fredag så ska jag och Eli åka till Karlstad och vara där under höstlovet :D ! Gud va skönt att få komma bort från skolan, plugget och allt det där. Men vi har ett problem, på fredag så har vi ju engelska prov och vi kommer säkert ha den på eftermiddagen. Och vi måste åka från rinkeby typ 14:30 och då kommer vi inte hinna göra provet! Men vi ska fråga min engelska lärare om vi får göra provet på morgonen eller något! Om vi inte får så vet jag fakriskt inte vad vi ska göra :P . Men måste dra nu, adios amigos <3
Asio <3

HAHAHAHA

/Setare

Gammla bilder!!

Jag och leila i skansen :P

HAHA maria

Visst är vi fina :P ?

Jag, Sara och Sara i kryssning

Jag och Sara

I hytten




/Setareh




brist på rubrik :P

Tjena bloggen!

Som ni märker är uppdatering inte så bra. Men jag kommer bara blogga när jag känner för det. Jag bloggar eftersom det är roligt att läsa gamla inlägg och se vad jag har gjort osv och då kan jag lika gärna dela med mig. Jag ska inte behöva känna press för det här, så uppdateringen kommer kanske inte bli så bra.

Imorgon så har vi HK prov, så jag har pluggat lite inför provet men jag har lite kvar.Snart så ska jag plugga färdigt och sen så kommer Sara,Sanna och Eli hem till mig ch sover över. Ensam hemma you know! Juste jag har också persiska läxa :/ fuck!! Men måste dra nu, adios amigos <3

/Setare

Söndag -.-

Tjabba...

Sitter på sängen med Sara och Sanna och lyssnar på musik.
Igåår var en riktigt tuung kväll. Hahahah Vi dansa, dansa, dansa, dansa och dansa :P Occh maten vaar grymt god Hahhah speciellt smörgåstårtan.... det var första gången jag ätit smörgåstårta.

Jaa, nu äre söndag =( Fasiiken ! Guuud tiden gååår jävligt snaabbt.. det kändes som om jag hade skola igår. Kändes inte som att jag hade helg. lääängtar t höstlovet. Vill åka nånstans, vill inte va kvar här i Sverige. Sverige e asss tråkig !! Vill till Iran eller nånannanstans bara jag kommer bort från Sveriga -.-

Nu e jag riktigt trött så jag ska nog gå och lägga mig

Göttnatt // Saara <3

Hos Sara .....

HAHAHAH Heeeej !!
Loong time noo see !! HAHAHAH aaa det var längesen vi blogga... Men nu ska vi börja igen ;) Hihihi
Hoppas det gåår bra :) Jaaa men nu sitter jag hos Sara och lyssnar på Musik med Elanie och osman ;)
Snart blire fest ... Sara fyller 16 årish idag :) Grattiiis !!
Det får bli en kort inlägg för jag måste fixa mig.. <3
Vi sees snart igeen <3
// Saaraa

Tänkte börja blogga igen !

Tjena bloggen !

Som ni ser så tänker jag börja blogga igen (jag vet inte hur det blir med Sara) .
Idag så har jag inte gjort något speciellt utan jag har bara varit i skolan.
Snart så ska jag gå och träffa min pappa och därefter så ska jag kanske gå ut med Alma men vi får se hur det blir? Jag har ju skit mycket och plugga på, men jag orkar inte riktigt. Nästa vecka så har vi no prov, hk prov och spanska prov och jag vill åtminstonde få ett G på no provet och vg på hk och spanskan. Så jag måste börja plugga redan nu!!!
Men nu så ska jag gå till min pappa, hejdå

/Setare

RSS 2.0