Sverigedemokraterna,nej tack!!

Tjena bloggen!

Tänkte bara brätta lite fort om de Sara skrev att jag gjorde igår. Igår så åkte jag och några vänner till stan,vi gick till Sverigedemokraternas valstuga och började diskutera allt från invandrare till burka! Jag sa bland annat att jag uppfatta deras valfilm att vi invandrare tar "svenskarna" pension pengar,men vi ger ju samtidigt skatt också.Vi sa att ni borde först ta bort donken eftersom de amrikanska resturanger,men då sa han att amrikaner har samma traditoner och lite annat skit!! Men ja vi diskutera och till slut blev han knäckt och höll käften! Vi har filmat så lägger kanske upp den här i bloggen,men vi får se.

Nu så sitter jag hemma hos Sara och tittar på tv. Snart så ska jag hem,duscha,göra läxor och träffa Eli kanske lite senare. Men nu så ska jag dra och göra lite annat hejdå!

/Setare
























Marshall Bruce <3 <3

Tjeeeeena,

Setare har åkt till stan för att göra en grej som ni kommer bli överaskade av men jag tänker inte berätta det för hon får berätta det och hur det gick ;)

Men jag däremot sitter här och lyssnar på Eminem-Beautiful. JAG ÄLSKAR EMINEM. Han är den bästa rapparen !! Hans röst och låtar är DÖDLIGA ! Gud jag älskar honom. Ni måste lyssna på hans låtar.

 Eminem !

Marshall Bruce Mathers III, född 17 oktober 1972, mer känd som Eminem, är en amerikansk hiphopartist och låtskrivare. Han var den artist som sålde flest musikalbum i USA under 00-talet, 32,2 miljoner ex. Eminem är även den största rapparen under de senaste 15 åren, då han har sålt 80 miljoner skivor.


Jaa där fick ni lite information om Min man Marshall <3 <3

Ajaa nu ska jag hitta nåt och äta

// Lots of Love Sara. <3 <3

 


Denise swearshirt

Tjena bloggen!

Vet att jag inte har bloggat på 10000000000000 år men asso har inte pallat blogga!
Det har hänt rätt mycket faktisk i den tiden jag inte har bloggat,men pallar inte berätta vad.

Idag så hade jag en hel vanlig skoldag,började 8:30 och slutade för 55 min sen. Nu så sitter jag hemma och tråkar,ska kanske dra till Sara och därefter dra till Kista med henne och shoppa(vill köpa en till Denise swearshirt,ni vet de där från ginatrickot kan visa vilka jag menar här nere).Men jag har inte pratat med Sara så vi får se hur det Har de här två redan men vill köpa i andra färger,eller nu när jag tänker efter så vet jag inte riktigt ?  Men visst är du sjukt snygga?? Aja ska dra vi får se om jag köper de eller inte,adios amigos


/Setare









RSS 2.0