haha

Kom nyss hem, var ute med Iso, Asena och Lili.
Jag pallar inte skriva mer hahahahaha, hjärndöd.
Hejdå :D

/sETAREH

Underbara vänner

Ja, vad ska jag säga :P ? Just nu är det inte den bästa perioden i mitt liv och så, vill inte gå in i detaljer, men så är det bara. Och jag pallar inte med plugget heller, och då får man skäll från lärare och det gör inte det hela bättre.
Men något som får mig på bättre humör är alla mina underbara vänner !
Jag chattade nyss med Lili, och ja alla vet nog hur underbar hon är så jag behöver inte säga något mer, förutom att hon är helt underbar och alltid finns där för en! Jag är skit lycklig att jag har såna underbara vänenr runt om kring mig <3.

Men aja, ska dra nu, kommer tillbaks senare.

/Setareh

'

Tja tja bloggen, hahaha !!!

Kom hem för ca 1 timme sen med Eli, hon ska sova över här.

HAHA tittade på Solsidan nyss och snart så börjar Wallander ;)
Nu ska jag gå och äta mat och titta på Time out eller något. Hej då :)

/Setareh

,

Jag har överfört 1217 bilder nu, så jag måste rensa lite och så innan de kommer upp på bloggen.
Men snart så ska jag gå hem. Eller jag vet faktiskt inte :/ .
Men här har ni i alla fall några bilder :
Min kusin och hans tjej i Iran
Jag i Iran som KH fan :P
HAHA älsklingen
Jag och min man <3
Söta Saba, hon bebisen från London.
Jag och Sara <3
Fler bilder kommer upp sen som sagt.
/Setareh

Bildbomb

Snart så blir det en riktig bildbomb ;)

Film kväll

Tjena.
Vaknade för drygt 20 min sen.
Ser att Sara har börjat blogga igen :D
Juste Alma kommer idag från Värnamo. Ska kanske träffa henne, men tror inte det, hon kanske kommer sent eller är trött eller något, men vi får se.
Men något jag ska göra idag, är att titta på Solsidan och på Wallander (Om det inte händer något :P).
Asså de här filmerna är bara så jävla tunga! HAHAHAAH jag kissar på mig när jag ser på Solsidan, de är ju bara för sköna och roliga! HAHAHHA! Och Wallander filmerna och Beck filmerna dör jag för,så det enda jag kan säga är att de är skit bra. Jag gillar såna filmer där man ska reda-ut fall och sånt, skit spännande. Och jag kan typ aldrig gissa vem mördaren är, eller jo jag gör det med det blir nästa alltid fel person. Men ibland så gissar jag faktiskt på rätt person ( SKIT SKIT STOLT) haha.
Men Solsidan kommer i alla fall på 4 idag klockan 20:00 och Wallander på samma kanal klockan 21:00 ;)

Flippppp !!

Shooo ,

Ser att Setare börjat blogga .. Det är väl nåt bra ;)

Jaa , har inte bloggat på länge för att jag har inte haft orken och göra det. F*** Vaad irriterande människor det finns!!

Folk förändras såå snabbt !! Jag ska inte snacka jag kanske oxå har förändrats men om en person säger t mig att jag förändrats på ett dåligt sätt så försöker jag ändra mig på ett bra sätt .. vill inte att folk jag känner / älskar ska se mig som en dålig person. Jag försöker få kontakt med de och försöker snacka med de på ett snällt sätt men NEJ de ska vara såå jävla fittigaa ..

Snackade med en person häromdan och personen förolämpar mig ?? Asså snälla !! Jag vill så gärna ha kontakt med dig som en vän inte mer. Det värsta jag vet är folk som utnyttjar ! De höör aldrig av sig sen när de behöver hjälp med nåt så hjälper man till och dagen efter leker de som att ingenting har hänt och förolämpar den .. är det tacken man får ? Det är såå synd !!

Du var där för mig i 7:an när allt var piss för mig och när jag umgicks med bajs personer .. och jag vill inte förstöra det vi hade men du e såå f****** barnslig och det gör mig arg !!

Faaan man blir verkligen pissed of !!!

Anywaays .. pallar inte bry miig .. vill inte ens tänka på dig mer !! Sååå jag lämnar det förflutna ;)

Idaag var jag på Möhippa och det roligt tills tjejerna gick och festa -.- Hahahah så jag och sara gick och åt nåt sen tagga vi t mig .. och nu så sitter vi och spelar Call Of Duti =) Hihih .. snart ska vi kolla på 8 Mile för (150:onde gången för mig ) Men den kommer aldrig bli tråkig !! Älskar Eminem !!

Nu ska jag draa .. sharrå bitchees !! (L)(K)(L)


Ägg krig ?

Hej hej, sitter här hemma hos Eli nu.
Jag, Asena och Asia drog till Almin, och sen kom Jamie, Michel och Johannes också, och Andy och Mikas var redan där typ. När vi kommer dit så får Asia en riktig skratt attack, asså hon blev helt cp, riktig sjuk i huvudet <3 hahaha. Sen så "tittade" vi på film, den var dålig så vi tittade bara på halva. Sen så sätter killarna på fotboll, och jag säger bara att man ska inte titta på fotboll med riktiga fotbolls-fans,  asså alla börjar skrika något, helt kaos jag dog av garv på riktigt!
Efter det så börjar alla hoppa på varandra,slå varandra med coca cola  flaskor, knuffa varandra, HAHAHA , det var riktigt kaos!
När klockan blev 22 så bestämde jag och Asia att dra hem. Asena, Jamie och Andy skulle lämna hem Asia. Så alla vi fem gick ut. Och gissa vad som händer då ??? Killarna slänger ägg på oss från balkongen!!  Asså det kom skit mycket på min jacka !!!!! Det kom också lite på Asena så alla gick upp igen för att Asena skulle tvätta sin jacka eller något. Men jag gick i alla fall hem med Eli för att tvätta min jacka och nu så är jag här.
Men vi hade i alla fall ganska kul :D

.

Vi åkte och lämnade tillbaks filmen, och sen gick Eli hem till sig och jag kom också hem.

Snart så ska jag och Asena dra till Almin och titta på någon film eller något. Och efter det så ska jag hem till Eli och sova över.

Har märkt att mina inlägg är skit skit korta, men aja, hej då.

/Setareh

Sommar...

Vaknade för ungefär 1 timme sen. Och nu så sitter jag här hemma med Eli.

Gud vad jag längtar till sommar! Asså, jag pallar inte med vinter längre!! Vill bara kunna gå ut i värmen med en enkel tunika och bara chilla ute med alla underbara vänner <3.
Herre gud, jag vill inte ens tänka på att det är vinter nu, och att jag måste gå och rasta Dandi i den här kylan. Men vad kan man göra ?
Måste i alla fall rasta Dandi nu, hej då .


Tänkte börja blogga igen ?

Ja, som ni ser så tänkte jag börja blogga igen ;) .

Det har hänt jävligt mycket under tiden bloggen har varit "nere" . Men pallar inte berätta...

Sitter här hemma med Elisabeth och vi såg på "vampire sucks" och jag kan bara säga att den suger grovt ! Skit dålig film, den är inte ens värd att se!




Ja, sånt håller jag på med när jag har tråkigt :P

/ Setareh

INGEN RUBRIK

Tjaa tjaa ,
Äntligen har jag inte ont längre , men det kliar som in i ******* . Och jag har svårt och sova. Jag är van vid att sova på sidorna men öronen får ont :P
Vet inte vad jag babblar om just nu så aa ...
Min kusin ringde precis och berättade en sak om en kille som gav sitt nr till mig.. Han va snygg , blåa ögon och sånt .. Och jag dör för såna killar med skiit fina ögon ! Och leende !
Men aa han gav sitt nr t mig och vi börja snacka och han ville träffa mig , men jag känner inte ens honom så jag sa nej. Och vi sluta smsa.
Och jag hörde en massa om att han hade linser och att han kommer från tunisien och inden .. t mig sa han att han va från Tanzania och indie. Wierd snubbe !!
Och min kusin ringde och sa att hennes kompis hade gått t donken i kista ( Där han jobbar ) och han hade tydligen kommit fram till henne och frågat om hennes nummer men hon sa att hon hade kille och han sa kan jag få din kompis nummer da ??
HAHAHAH .. Desperat.se !!  Ni som åker till Donken i Kista och får hans nummer .. riv den framför hans ansikte och gå därifrån ;) Om jag visste att han va sån skulle jag gjort det!
Asså vissa killar ?? Huur fungerar killar egentligen ?
Jag trodde att äldre killar är smartare och mogna MEN det är så fel ! Yngre killar är bäst ! De är såå söta och snälla. Haha.
Snygga killar har bajs personlighet och Fula killar har underbar personlighet. Gud va taskig jag e men aa !! Jag går inte efter utseende utan personligheten .. Okeey utseende måste han oxå ha men han behöver inte vara ÅRETS snyggaste kille. Om han e lite mullig och söt skulle jag nog kunna vara tsm med honom .. så aa!!
Nu ska jag nog gå och plugga lite matte ! ..
See yaa ! // Sara !

Aouch !! ='(

Heej heej ,
Setare e på väg hem och jag håller på och döö .. mina öron dödar mig =( Om jag visste att det skulle göra såhäär ont skulle jag aldrig operera mig :(
Anywaays .. bloggar senare om jag orkar .. Sees <3
// Saraa ;)

Bye bye Sana ! <3

Heeej !!
Om jag skriver fel eller nåt så beror depå min data .. min knapp gick precis söönder !! Jäövla bärbar !!
Anywaays .. min kusin sSana å¨kte precis .. saknar henne redan =( Känns så jävla tomt här hemma nu !!
Nästa jullov skiter jag i ska jag t London !! Vi kollade på 8 MILE tzsm deen var gaaaleen !! Sen klockna 2 på morgonen gick vi ut och ålte pulka .. det vaar ass roligt !!
Sana och hennes sötaste syrra ! <3
Sanaa !!
Miss you bby !
// Saraa

Ninaa !

Tjenaa ..
Sitter häär på soffan med NINA !! Som tror hon är bästaste kusinen ever ( Det är du inte Nanosh , sry ) HAHAHAH .. Skojaa bara <3
Idaag åkte vi t kista .. Jag , Sana , Sanna , Nina och Setare. Vi kollade en massa grejer och Sen gick vi t Burger King och kääka MMMMM .. Älskaar det !
Hahah Nina uppehåller Min lilla kusin .. så att jag kan ta hennes godis och nu är det min  syrras tur så att Ninas kan ta hennes klubba HAHAHAHAHA .. Vii balocheer e baa föör sköna !! ;) Vi göör allt för Mat , godis allt man kan äta =)
Anywaays imon ska vi gå och bada .. längtaar. Har inte badat i ett halvt år =( Känns ganska sköönt ! =)
Jaa jaa nu ska jag gå och leka / slå ungen hahaha hon e sjukt irriterande men ändå söt :P Nu pratar jag föör mkt .. Ninaa nu borde du va glad har skrivit om dig HAHAHAHAHA .. SHARÅÅ !
// Saraaa
Vill tbx .. hade så J**** roligt =)

Trött Sara

Tjabba krabba ..

Ligger här hemma med 5 ungar som skriker , hoppar och springer ass irriterande -.-

Jag var vaken till 09:30 på morgonen sen somna jag när jag lyssnade på Eminem och Outlandish ( BÄSTASTE ! ) sen vakna jag 12 .. och nu försöker jag sova men det verkar inte fungera !!

Idag åkte vi t stan och gav tillbaka Nasrins laddare. Sen gick vi och fika och snackade om livet .. borde göra det oftare. Kändes SJUKT skönt.

Meen jag ska börja Gymma med Setare .. känns såå spännande :)

Imon ska vi till kista kanske får min Systemkamera !! ( KANSKE , HOPPAS)

Anyways .. ska gå och försöka sova :) Nighti night !

// Saraa


Älsklingen ! <3 <3

Den häär personen är mer än bara Bästavän / Barndoms vän .. hon är min Andra halva , min underbara lilla syster som jag kan lita på , som jag älskar.
Hon är en uppriktig , snäll och ärlig person. Hon är den personen som finns där när man behöver henne som mest. Hon är den man ser upp till .. hon är en förebild för alla små barn.
Hon är den som lyser upp min dag när den är som mörkast, hon är min stjärna.
Utan henne är jag ingenting, utan henne finns jag inte.
Det är jag och hon livet ut tills döden skiljer oss ..
Det är Jag och Hon mot världen <3 <3

RSS 2.0