Bjuder på dessa

Eli och min vackra fru Asia!Så söta vi är!!puss puss <3Asso inte för att skryta men titta vilken katt<3


Aj jag får ont....haha

/Setare





Eurovision

Hej hej,
Sitter här med setare och kollar på Tv4 nyheterna om vad som hänt med Gaza. Asså gud let them be alone. Får fan flipp.
Världen blir bara sämre och sämre. Våldet och brotten har ökat. Jag förstår inte vad det är som gör människorna så aggresiva. Men jag tror nog att det är pga lågkonjunktur. Moderaterna har verkligen inte kunnat få upp folkets förtroende för de. Jag är 100% säker på att socialdemokraterna kommer vinna ( hoppas jag iaf ).
Vad tyckte ni alla om Eurovisinon 2010??  Jag tycker faktiskt att frankrike borde vunnit den är mer min smak. Man kan åtminstone dansa åt den :p
Aja, ska dra nu
// Sara
<333

Fattigdom

Hejsan svejsan kära blogg läsare <33
Kom nyss hem från psykologen och är jävligt HUNGRIG. Tycker synd om dom fattiga som får lida så här varje dag utan mat. Bara jag inte får mat på två timmar döör jag. Tänk er dom fattiga som inte får mat på en heldag. Jag förstår inte hur man kan kriga utan att tänka på konsekvenserna. Som Israel och Palestina. Israel, låt Palestina va!!
Behåll ditt jävla land och låt Palestina behålla sitt. Fan tänk på barnen som får lida bara för att Israel vill ta över Palestina. Flera  Palestinier mördas varje dag men det är ingen som verkar bry sig om det, istället bryr dom sig om Victorias och Daniels bröllop. Men vafan vem bryr sig om deras bröllop det är en vanlig bröllop fast de vill bara vissa deras pengar och hur snygg och rolig bröllop dom kan ha. Fattigas bröllop är dubbelt så roligare än deras-.-. Istället för att betala 5.000.000 kr till ert jäkla bröllop så kan ni skänka pengar till dom fattiga och hjälpa dom.
Må Gud vara vid deras sida <33
Nu ska jag äta och hitta på något roligt=) Setare kommer över hit, och då blir det fler bilder
// Sara

Sexuell fetischism

Tjena!

So proven gick ganska bra med tanke på att jag inte pluggade igår.
Efter proven så gick vi till ängen och spelade brännboll. Vi och vi ja solade istället. Nu så är jag hemma och kollar på the tyra banks show!Jag älskar hennes show, hon tar upp så spänande och bra ämnen!
Visste ni att man kan vara Sexuell fetischism, själv så visste jag inte innan jag såg på hennes the tyra banks show.Sexuell fetischism innebär sexuell åtrå till föremål.Hon hade bjudit en tjej som var Sexuell fetischism. Och hon var kär i eiffeltornet och hade gift sig med eiffeltornet. Det är ingen skämt! Tyra själv trodde att det var skämt och hon ville inte ha den här tjejen i hennes show men sen så förklarade producenterna till henne att man kan vara Sexuell fetischism och att hon verkligen var gift med eiffeltornet.

Nu ska jag gå och äta är skit hungrig.Bilder kommer upp senare!



/Setare


So prov

Tjena!

Imon har jag So prov och har inte ens gjort instuderingsfrågorna. Jag orkar inte plugga. Och även om jag orkar tillåter inte Facebook jäveln!! Nu så ska jag duscha om facebook låter mig och efter det så ska jag plugga lite. Sen så ska jag kanske sova över Elisabeth.
Blev en kort inlägg men bättre en ingenting.

/Setare



Djursex!!

Tjena bloggen!

Kom nyss hem från en promenad med min hund Dandi.
Visste ni att djursex är tillåtet i Sverige så länge djuret inte lider?? Jag vet att det är helt sjukt men tyvärr är det sant. Djur kan ju inte prata så därför är det också okej att våldta djur! Hur sjukt är det inte?
En engelsk undersökning visar att 200-300 djur utnyttjas sexiuellt per år i sverige eller något!
Asso jag blir så arg när jag läser sånt! Men jag fattar verkligen inte, är inte djursex djurplågeri??
För 300 år sen fick man dödsstraf i sverige om man hade sex med djur. Men idag hävdar politekerna att man inte kan bevisa om djuren lider om det inte finns fysiska skador...vadå fysiska skador?? Och det verkar också vara tillåten att gå in i någons stal och ha sex med tex ett föl. Så man kan gå och knulla andras djur utan att bli dömd? Asso gud...hjälp idioter! Jag själv tycker att man måste vara psykisk sjuk för att göra sånt men jag tycker inte att djursex ska vara tillåtet bara för det!!! Asso jag fattar verkligen inte hur djursex kan vara tillåtet i SVERIGE! Men vet ni vad det väsrta är, djursex är också tillåtet i Norge och danmark!
Aja ska dra nu.

/Setare


Längtar

Hej,

Är hos setare och försöker fixa till bloggen men det verkar vara fel på blogg.se.

Skolan är snart slut. YAAY =) Det är bara 8 dagar kvar men lärarna är jobbiga nog och ger oss prov och läxor. Längtar tills jag slutar skolan den 9 juni. Jag kommer ju saknar mina klasskamrater och vissa lärare. Men men..

Nu ska jag dra och skriva något i min andra blogg=)

// Sara


Välkommen till vår nya blogg!

Heej, Vi som bloggar heter Sara och Setare.Vi är två barndomsvänner. Vi kommer skriva om vår vardagsliv och hur trög Sara kan vara.=)

Jag ( Sara) har en annan blogg som jag delar med mina vänner http://puuckos.blogg.se/. 


Sara


Setare



RSS 2.0