Emerich Roth, Patrik Pelosio !

Shooo !
Jaa här sitter jag och skriver en uppsats om andra världskriget ! Jobbigt haa!
Om Hitler skulle kommit in i den däär jävla konst skolan kanske allt det här aldrig hänt ! Men nej ! Hur kan man va så kall och bara döda kvinnor barn och män bara sädäär ! Asså släppa in de i koncentrationsläger ! Det är ba föör sjukt. Bara för att du inte fått tillräckligt med kärlek behöver du inte dödaa/skada andra. Såå jävla egoistiskt.
Emerich Roth kom till vår skola idag och han hade fått ett brev från en tio-åring som hade ritat en bild på två tjejer. Ena tjejen var svart och andra vit, under teckningen hade hon skrivit " Tänk om alla rasister var färgblinda " . Bebiis ! Såå söt ! Han berätta om sitt liv igen ( hade hört det tidigare i Rinkebyskolan ) , men den här gången var det en annan film han hade gjort. Den var förskräcklig! Det värstaa var att se hur de slängde de döda magra människor ovan på varandra. De låg bara sådär i en hög. Hur kan man ! Jävla idiot !
Tur att Emrich Roth överlevde så att man hade mer kunskaper om andra världskriget för mycket han sa står inte i historia böckerna. Han är en sjukt modig och stark person. Han och hans syster som oxå överlevde andra världskriget.
Patrik Pelosio kom oxå och berättade om sitt liv som värsting. Han var en indrivare och torped. Han har åtalats för misshandel , grov misshandel och mordförsök. Snacka om värsting. Han har inte haft det så bra hemma. Allt handlar om kärlek! Om man inte får tillräckligt med kärlek blir man en hater tyvärr. Man gör allt för att få lite uppmärksamhet. Men idag arbetar han mot våld och rasism. Han och Emerich Roth har hållit över 1000 föreläsningar, och de fortsätter ;)
Emerich Roth                         Patrik Pelosio
Anywaays , ska röraa mig no ! // Saraa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0